• Moduli i dialogut Kosovë-Serbi

  Informacione rreth marrëveshjeve dhe rolit të Kuvendit në mbikqyrjen e Qeverisë, fakte, infografika e sondazheve, si dhe mundësi për t’iu bërë deputetëve pyetje direkte për këtë proces.

  Shih marrëveshjet
 • Ngjajshmëria me deputetë

  Në këtë modul mund të krahasoni disa prej votimeve më të rëndësishme që kanë ndodhur në Kuvend me atë se si do të kishit votuar ju.

  Kalkulo ngjashmerinë
 • Fakte

  Fakte të përgatitura nga të dhënat e mbledhura në platformë. Edhe ju mund të krijoni fakte të reja, kurse ne i përgatisim ato që t'i shpërndani me shoqëri.

  Shih dhe zbulo fakte të reja
 • Pyet Deputetin

  Qytetarët mund të ju parashtrojnë pyetje deputetëve për të adresuar çështjet dhe brengat e tyre.

  Shkruaj pyetje
  60

  Pyetje drejtuar deputetëve

  20

  Pyetje të përgjigjura

  33 %

  20 nga 60 pyetje të përgjigjura

  Shiko të gjitha pyetjet
 • Ligjet

  Informohuni mbi përmbushjen e agjendës legjislative ndër muaj dhe sektore.

  Shih ligjet
  3

  Projektligje

  1

  Ligje të miratuara

  33%

  1 ligje të miratuara nga 3

 • Seancat

  Informohuni mbi votimet, pyetjet parlamentare dhe interpelancat e seancave plenare të Kuvendit.

  Shih Seancat Plenare

  Seancat në gjashtë muajt e fundit

 • Udhëtimet e deputetëve

  Ku po udhëtojnë dhe sa po shpenzojnë deputetët e Kosovës?

  Shih udhëtimet

  5 deputetët me më së shumti udhetime

Përgjigjet e deputetëve

 • Albin Kurti
 • Mytaher Haskuka
 • Bislim Zogaj
 • Pal Lekaj
 • Ganimete Musliu
 • Xhevahire Izmaku
 • Blerta Deliu-Kodra
 • Shqipe Pantina
 • Vjosa Osmani-Sadriu
 • Puhie Demaku
Të gjitha pyetjet