Udhëtimet e Deputetëve

Shumë nga udhëtimet e deputetëve jashtë vendit mbulohen nga taksapaguesit e Kosovës. Qytetarët kanë të drejtë të informohen se sa para janë shpenzuar nga Buxheti i Kosovës për këto udhëtime, dhe cili ka qenë qëllimi i këtyre vizitave. Në këtë seksion mund t’i gjeni të gjitha këto informata, të kategorizuara sipas shteteve të vizituara dhe të rankuara deputetëve që kanë udhëtuar më së shumti.

Top 5 shtetet më të vizituara

Shfaq detajet

Lista e të gjitha shteteve të vizituara

Mbyll detajet

Top 5 shtetet më të vizituara

5 Partitë me më së shumti udhëtime

Partia Udhëtime Buxheti
PDK 17 6,944.11 €
LDK 9 2,851.64 €
LVV 6 2,594.67 €
KDTP 6 1,645.20 €
AAK 4 1,704.81 €

Udhëtimet e deputetëve

Filtro
    Emri Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti