Pyet Deputetin

Mandati i deputetit buron nga vota e lirë e qytetarëve, ndaj të cilëve edhe duhet të jetë përgjegjës dhe llogaridhënës.

Këtu, ju qytetarë dhe zgjedhës mund të komunikoni dhe të adresoni tek të zgjedhurit tuaj çështjet dhe brengat e juaja!

Pyetja e fundit

 • 16/07/2019 Pyet: Januz Komuna: Prishtinë Për deputeten/in: Lumir Abdixhiku

  I nderuar deputeti Lumir, kërkoj falje nëse nuk po e adresoj këtë pyetje tek personi adekuat! Une desha informata më në detaje rreth Ligjit të Legalizimit që është me ndryshime! Unë e kam legalizuar shtëpinë me ligjin e vjetër gjatë kohës që ka qenë me ligj dhe sa kemi informata si qytetarw shumë pak objekte janë legalizuar mirëpo tani me ligjin e ri sipas diskutimeve do jetë shumë më lirë legalizimi i objekteve. Shtrohet pyetja, po ne që legalizuam me tarifa shumë të lartë me ligjin e kaluar a është e paraparë kompenzimi me ligjin e ri për pjesën e qytetarëve që respektuan ligjin?

Të gjitha pyetjet

Përgjigjet e deputetëve

Mbyll detajet
40 %

45 përgjigje nga 112 pyetje gjithsej

Përgjigjet e deputetëve sipas partisë

Mbyll detajet

Lista e deputetëve

Filtro
  Emri dhe Mbiemri Pjesëmarrja në seanca plenare Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

  Abdyl Salihu

  Abdyl Salihu

  Abdyl Salihu

  PDK
  Pyet
  83 %
  0 %
  100 %

  Adem Mikullovci

  Adem Mikullovci

  Adem Mikullovci

  LVV
  Pyet
  86 %
  0 %
  79 %

  Adem Hodža

  Adem Hodža

  Adem Hodža

  JGP
  Pyet
  60 %
  0 %
  100 %

  Ahmet Isufi

  Ahmet Isufi

  Ahmet Isufi

  AAK
  Pyet
  96 %
  33 %
  100 %

  Aida Dërguti

  Aida Dërguti

  Aida Dërguti

  PSD
  Pyet
  75 %
  0 %
  91 %

  Albulena Balaj-Halimaj

  Albulena Balaj-Halimaj

  Albulena Balaj-Halimaj

  NISMA
  Pyet
  91 %
  100 %
  100 %

  Ali Lajçi

  Ali Lajçi

  Ali Lajçi

  LVV
  Pyet
  91 %
  0 %
  73 %

  Allbert Kinolli

  Allbert Kinolli

  Allbert Kinolli

  PRBK
  Pyet
  93 %
  0 %
  85 %

  Andin Hoti

  Andin Hoti

  Andin Hoti

  PDK
  Pyet
  93 %
  0 %
  100 %

  Arban Abrashi

  Arban Abrashi

  Arban Abrashi

  LDK
  Pyet
  74 %
  0 %
  100 %

  Arbërie Nagavci

  Arbërie Nagavci

  Arbërie Nagavci

  LVV
  Pyet
  88 %
  0 %
  92 %

  Arbër Rexhaj

  Arbër Rexhaj

  Arbër Rexhaj

  LVV
  Pyet
  91 %
  0 %
  88 %

  Avdullah Hoti

  Avdullah Hoti

  Avdullah Hoti

  LDK
  Pyet
  90 %
  100 %
  88 %

  Bahrim Šabani

  Bahrim Šabani

  Bahrim Šabani

  VAKAT
  Pyet
  97 %
  0 %
  83 %

  Bekë Berisha

  Bekë Berisha

  Bekë Berisha

  AAK
  Pyet
  95 %
  0 %
  100 %

  Bilall Sherifi

  Bilall Sherifi

  Bilall Sherifi

  NISMA
  Pyet
  98 %
  0 %
  97 %

  Blerim Kuçi

  Blerim Kuçi

  Blerim Kuçi

  AAK
  Pyet
  85 %
  0 %
  88 %

  Albin Kurti

  Albin Kurti

  Albin Kurti

  LVV
  Pyet
  66 %
  43 %
  100 %

  Albulena Haxhiu

  Albulena Haxhiu

  Albulena Haxhiu

  LVV
  Pyet
  85 %
  80 %
  95 %

  Anton Quni

  Anton Quni

  Anton Quni

  LDK
  Pyet
  80 %
  0 %
  100 %

  Arben Gashi

  Arben Gashi

  Arben Gashi

  LDK
  Pyet
  80 %
  0 %
  100 %

  Armend Zemaj

  Armend Zemaj

  Armend Zemaj

  LDK
  Pyet
  89 %
  100 %
  90 %

  Bekim Haxhiu

  Bekim Haxhiu

  Bekim Haxhiu

  PDK
  Pyet
  93 %
  67 %
  100 %

  Besa Gaxherri

  Besa Gaxherri

  Besa Gaxherri

  LDK
  Pyet
  80 %
  0 %
  75 %

  Blerta Deliu-Kodra

  Blerta Deliu-Kodra

  Blerta Deliu-Kodra

  PDK
  Pyet
  93 %
  0 %
  97 %

  Danush Ademi

  Danush Ademi

  Danush Ademi

  PDAK
  Pyet
  95 %
  0 %
  83 %

  Dardan Molliqaj

  Dardan Molliqaj

  Dardan Molliqaj

  PSD
  Pyet
  72 %
  0 %
  89 %

  Dardan Sejdiu

  Dardan Sejdiu

  Dardan Sejdiu

  PSD
  Pyet
  75 %
  0 %
  78 %

  Daut Haradinaj

  Daut Haradinaj

  Daut Haradinaj

  AAK
  Pyet
  86 %
  50 %
  100 %

  Donika Kadaj-Bujupi

  Donika Kadaj-Bujupi

  Donika Kadaj-Bujupi

  AAK
  Pyet
  76 %
  0 %
  100 %

  Doruntinë Maloku-Kastrati

  Doruntinë Maloku-Kastrati

  Doruntinë Maloku-Kastrati

  LDK
  Pyet
  84 %
  0 %
  100 %

  Drita Millaku

  Drita Millaku

  Drita Millaku

  LVV
  Pyet
  93 %
  0 %
  92 %

  Driton Çaushi

  Driton Çaushi

  Driton Çaushi

  PSD
  Pyet
  90 %
  0 %
  86 %

  Driton Selmanaj

  Driton Selmanaj

  Driton Selmanaj

  LDK
  Pyet
  77 %
  0 %
  92 %

  Duda Balje

  Duda Balje

  Duda Balje

  VAKAT
  Pyet
  93 %
  0 %
  86 %

  Dukagjin Gorani

  Dukagjin Gorani

  Dukagjin Gorani

  PSD
  Pyet
  85 %
  0 %
  79 %

  Elmi Reçica

  Elmi Reçica

  Elmi Reçica

  PDK
  Pyet
  89 %
  100 %
  95 %

  Emilija Redžepi

  Emilija Redžepi

  Emilija Redžepi

  NDS
  Pyet
  93 %
  0 %
  71 %

  Enver Hoti

  Enver Hoti

  Enver Hoti

  NISMA
  Pyet
  89 %
  0 %
  97 %

  Etem Arifi

  Etem Arifi

  Etem Arifi

  PAI
  Pyet
  94 %
  0 %
  0 %

  Evgjeni Thaçi - Dragusha

  Evgjeni Thaçi - Dragusha

  Evgjeni Thaçi - Dragusha

  PDK
  Pyet
  96 %
  0 %
  100 %

  Fadil Beka

  Fadil Beka

  Fadil Beka

  PDK
  Pyet
  94 %
  0 %
  100 %

  Fatmir Xhelili

  Fatmir Xhelili

  Fatmir Xhelili

  PDK
  Pyet
  97 %
  0 %
  98 %

  Fatmire Kollçaku

  Fatmire Kollçaku

  Fatmire Kollçaku

  LVV
  Pyet
  77 %
  0 %
  100 %

  Faton Topalli

  Faton Topalli

  Faton Topalli

  PSD
  Pyet
  63 %
  100 %
  83 %

  Fidan Rekaliu

  Fidan Rekaliu

  Fidan Rekaliu

  LDK
  Pyet
  87 %
  0 %
  100 %

  Fikrim Damka

  Fikrim Damka

  Fikrim Damka

  KDTP
  Pyet
  83 %
  0 %
  86 %

  Fisnik Ismaili

  Fisnik Ismaili

  Fisnik Ismaili

  PSD
  Pyet
  63 %
  0 %
  70 %

  Fitore Pacolli - Dalipi

  Fitore Pacolli - Dalipi

  Fitore Pacolli - Dalipi

  LVV
  Pyet
  78 %
  0 %
  100 %

  Flora Brovina

  Flora Brovina

  Flora Brovina

  PDK
  Pyet
  89 %
  0 %
  98 %

  Besa Baftiu

  Besa Baftiu

  Besa Baftiu

  PSD
  Pyet
  90 %
  0 %
  92 %

  Frashër Krasniqi

  Frashër Krasniqi

  Frashër Krasniqi

  PSD
  Pyet
  76 %
  0 %
  100 %

  Ganimete Musliu

  Ganimete Musliu

  Ganimete Musliu

  PDK
  Pyet
  92 %
  67 %
  100 %

  Gani Dreshaj

  Gani Dreshaj

  Gani Dreshaj

  AAK
  Pyet
  57 %
  0 %
  100 %

  Glauk Konjufca

  Glauk Konjufca

  Glauk Konjufca

  LVV
  Pyet
  78 %
  0 %
  92 %

  Hajdar Beqa

  Hajdar Beqa

  Hajdar Beqa

  PDK
  Pyet
  94 %
  0 %
  100 %

  Haxhi Shala

  Haxhi Shala

  Haxhi Shala

  NISMA
  Pyet
  80 %
  0 %
  96 %

  Haxhi Avdyli

  Haxhi Avdyli

  Haxhi Avdyli

  LDK
  Pyet
  85 %
  0 %
  100 %

  Hykmete Bajrami

  Hykmete Bajrami

  Hykmete Bajrami

  LDK
  Pyet
  82 %
  0 %
  91 %

  Igor Simić

  Igor Simić

  Igor Simić

  LS
  Pyet
  63 %
  0 %
  92 %

  Ilir Deda

  Ilir Deda

  Ilir Deda

  Alternativa
  Pyet
  83 %
  0 %
  92 %

  Imet Rrahmani

  Imet Rrahmani

  Imet Rrahmani

  LDK
  Pyet
  79 %
  0 %
  79 %

  Islam Pacolli

  Islam Pacolli

  Islam Pacolli

  AKR
  Pyet
  86 %
  0 %
  -

  Ismajl Kurteshi

  Ismajl Kurteshi

  Ismajl Kurteshi

  LVV
  Pyet
  90 %
  100 %
  86 %

  Ismet Beqiri

  Ismet Beqiri

  Ismet Beqiri

  LDK
  Pyet
  67 %
  0 %
  100 %

  Jasmina Živković

  Jasmina Živković

  Jasmina Živković

  LS
  Pyet
  63 %
  0 %
  90 %

  Jelena Bontic

  Jelena Bontic

  Jelena Bontic

  LS
  Pyet
  60 %
  0 %
  91 %

  Kadri Veseli

  Kadri Veseli

  Kadri Veseli

  PDK
  Pyet
  83 %
  0 %
  100 %

  Korab Sejdiu

  Korab Sejdiu

  Korab Sejdiu

  Pa Parti
  Pyet
  80 %
  0 %
  85 %

  Kujtim Shala

  Kujtim Shala

  Kujtim Shala

  LDK
  Pyet
  92 %
  0 %
  93 %

  Labinot Tahiri

  Labinot Tahiri

  Labinot Tahiri

  AKR
  Pyet
  78 %
  0 %
  0 %

  Liburn Aliu

  Liburn Aliu

  Liburn Aliu

  LVV
  Pyet
  76 %
  0 %
  100 %

  Lirije Kajtazi

  Lirije Kajtazi

  Lirije Kajtazi

  LDK
  Pyet
  86 %
  0 %
  100 %

  Luljeta Veselaj - Gutaj

  Luljeta Veselaj - Gutaj

  Luljeta Veselaj - Gutaj

  PDK
  Pyet
  98 %
  0 %
  100 %

  Lumir Abdixhiku

  Lumir Abdixhiku

  Lumir Abdixhiku

  LDK
  Pyet
  87 %
  67 %
  93 %

  Lutfi Zharku

  Lutfi Zharku

  Lutfi Zharku

  LDK
  Pyet
  90 %
  0 %
  88 %

  Memli Krasniqi

  Memli Krasniqi

  Memli Krasniqi

  PDK
  Pyet
  82 %
  0 %
  97 %

  Mergim Lushtaku

  Mergim Lushtaku

  Mergim Lushtaku

  PDK
  Pyet
  91 %
  0 %
  100 %

  Mexhide Mjaku - Topalli

  Mexhide Mjaku - Topalli

  Mexhide Mjaku - Topalli

  PDK
  Pyet
  93 %
  0 %
  100 %

  Milaim Zeka

  Milaim Zeka

  Milaim Zeka

  NISMA
  Pyet
  95 %
  0 %
  94 %

  Miljana Nikolic

  Miljana Nikolic

  Miljana Nikolic

  LS
  Pyet
  67 %
  0 %
  89 %

  Mimoza Kusari-Lila

  Mimoza Kusari-Lila

  Mimoza Kusari-Lila

  Alternativa
  Pyet
  75 %
  0 %
  -

  Mirjeta Kalludra

  Mirjeta Kalludra

  Mirjeta Kalludra

  LDK
  Pyet
  80 %
  0 %
  96 %

  Mufera Srbica -Şinik

  Mufera Srbica -Şinik

  Mufera Srbica -Şinik

  KDTP
  Pyet
  85 %
  0 %
  83 %

  Nait Hasani

  Nait Hasani

  Nait Hasani

  PDK
  Pyet
  92 %
  0 %
  100 %

  Naser Rugova

  Naser Rugova

  Naser Rugova

  LDK
  Pyet
  86 %
  100 %
  100 %

  Naser Osmani

  Naser Osmani

  Naser Osmani

  LDK
  Pyet
  84 %
  0 %
  93 %

  Ramiz Kelmendi

  Ramiz Kelmendi

  Ramiz Kelmendi

  LDK
  Pyet
  46 %
  0 %
  100 %

  Rasim Selmanaj

  Rasim Selmanaj

  Rasim Selmanaj

  AAK
  Pyet
  96 %
  0 %
  97 %

  Rexhep Selimi

  Rexhep Selimi

  Rexhep Selimi

  LVV
  Pyet
  89 %
  0 %
  86 %

  Saša Milosavljević

  Saša Milosavljević

  Saša Milosavljević

  LS
  Pyet
  68 %
  0 %
  82 %

  Safete Hadërxhonaj

  Safete Hadërxhonaj

  Safete Hadërxhonaj

  PDK
  Pyet
  90 %
  0 %
  95 %

  Sala Berisha-Shala

  Sala Berisha-Shala

  Sala Berisha-Shala

  PDK
  Pyet
  91 %
  0 %
  100 %

  Salih Salihu

  Salih Salihu

  Salih Salihu

  PSD
  Pyet
  87 %
  0 %
  80 %

  Sami Kurteshi

  Sami Kurteshi

  Sami Kurteshi

  LVV
  Pyet
  91 %
  100 %
  92 %

  Saranda Bogujevci

  Saranda Bogujevci

  Saranda Bogujevci

  LVV
  Pyet
  66 %
  0 %
  91 %

  Slavko Simić

  Slavko Simić

  Slavko Simić

  LS
  Pyet
  69 %
  0 %
  92 %

  Slobodan Petrović

  Slobodan Petrović

  Slobodan Petrović

  SLS
  Pyet
  84 %
  0 %
  -

  Srdjan Mitrović

  Srdjan Mitrović

  Srdjan Mitrović

  LS
  Pyet
  57 %
  0 %
  86 %

  Shkumbin Demaliaj

  Shkumbin Demaliaj

  Shkumbin Demaliaj

  AAK
  Pyet
  95 %
  0 %
  100 %

  Shqipe Pantina

  Shqipe Pantina

  Shqipe Pantina

  PSD
  Pyet
  90 %
  100 %
  86 %

  Teuta Haxhiu

  Teuta Haxhiu

  Teuta Haxhiu

  AAK
  Pyet
  95 %
  50 %
  92 %

  Teuta Rugova

  Teuta Rugova

  Teuta Rugova

  LDK
  Pyet
  59 %
  0 %
  100 %

  Time Kadrijaj

  Time Kadrijaj

  Time Kadrijaj

  AAK
  Pyet
  88 %
  0 %
  100 %

  Valentina Bunjaku-Rexhepi

  Valentina Bunjaku-Rexhepi

  Valentina Bunjaku-Rexhepi

  LDK
  Pyet
  91 %
  0 %
  100 %

  Valon Ramadani

  Valon Ramadani

  Valon Ramadani

  LVV
  Pyet
  91 %
  0 %
  89 %

  Veton Berisha

  Veton Berisha

  Veton Berisha

  PLE
  Pyet
  90 %
  0 %
  0 %

  Verica Ćeranić

  Verica Ćeranić

  Verica Ćeranić

  LS
  Pyet
  67 %
  0 %
  89 %

  Visar Ymeri

  Visar Ymeri

  Visar Ymeri

  PSD
  Pyet
  80 %
  0 %
  90 %

  Vjosa Osmani-Sadriu

  Vjosa Osmani-Sadriu

  Vjosa Osmani-Sadriu

  LDK
  Pyet
  69 %
  25 %
  94 %

  Xhavit Haliti

  Xhavit Haliti

  Xhavit Haliti

  PDK
  Pyet
  76 %
  0 %
  100 %

  Xhelal Sveçla

  Xhelal Sveçla

  Xhelal Sveçla

  LVV
  Pyet
  85 %
  0 %
  76 %

  Xhevahire Izmaku

  Xhevahire Izmaku

  Xhevahire Izmaku

  PDK
  Pyet
  86 %
  75 %
  97 %

  Zafir Berisha

  Zafir Berisha

  Zafir Berisha

  NISMA
  Pyet
  83 %
  0 %
  87 %

  Zenun Pajaziti

  Zenun Pajaziti

  Zenun Pajaziti

  PDK
  Pyet
  90 %
  0 %
  100 %

  Zoran Mojsilović

  Zoran Mojsilović

  Zoran Mojsilović

  LS
  Pyet
  67 %
  0 %
  92 %

  Muharrem Nitaj

  Muharrem Nitaj

  Muharrem Nitaj

  AAK
  Pyet
  98 %
  0 %
  95 %

  Shemsi Syla

  Shemsi Syla

  Shemsi Syla

  LVV
  Pyet
  91 %
  0 %
  78 %

  Salih Zyba

  Salih Zyba

  Salih Zyba

  LVV
  Pyet
  87 %
  0 %
  89 %

  Rafet Rama

  Rafet Rama

  Rafet Rama

  PDK
  Pyet
  60 %
  0 %
  0 %