Armend Zemaj

Armend Zemaj

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendi i lindjes Deçan
 • Data e lindjes 13.11.1976
 • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

95%

183 nga 193 seanca

Rangimi: i 13-ti

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: i 1-ri

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 12/05/2022 Pyet: Moophally Graçanicë

  https://newfasttadalafil.com/ - Cialis Cxrlze subaction showcomments cialis start from newest buy generic cialis online safely Purchasing Legally On Line Amoxicilina Website In Internet Qnfctb https://newfasttadalafil.com/ - Cialis Ufeohv

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Armend Zemaj

LDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi

   Inicimi i legjislacioneve

    Emri Agjenda Plotesim / I Ri Sektori Statusi