Fadil Gashi

Fadil Gashi

Krahaso me deputet tjetër
 • Data e lindjes 03.08.1987

Pjesëmarrja në seanca plenare

41%

80 nga 193 seanca

Rangimi: i 61-ti

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

Nuk bën pjesë në asnjë grup parlamentar

Pyetjet drejtuar deputetit

  Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Fadil Gashi

RI

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi

   Inicimi i legjislacioneve

    Emri Agjenda Plotesim / I Ri Sektori Statusi