Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Mimoza Kusari - Lila

Mimoza Kusari - Lila

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëse VI, VII, VIII
  • Komisionet Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti
  • Numri total i votave53,618
  • Vendi i lindjes Gjakovë
  • Data e lindjes 16.10.1975
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

92%

181 nga 196 seanca

Rangimi: e 21-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet