Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Agim Veliu

Agim Veliu

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVIII
  • Komisionet Komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale, Zhvillim Rajonal dhe Media
  • Numri total i votave11,813
  • Vendi i lindjes Podujevë
  • Data e lindjes 25.07.1960
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

95%

186 nga 196 seanca

Rangimi: i 14-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet