Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Vlora Dumoshi

Vlora Dumoshi

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVIII
  • Komisionet Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe Sport
  • Numri total i votave6,267
  • Vendi i lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 18.02.1966
  • Kualifikimi Filologji

Pjesëmarrja në seanca plenare

77%

150 nga 196 seanca

Rangimi: e 56-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet