Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Biljana Maksic

Biljana Maksic

  • PartiaLista Serbe (LS)
  • Grupi ParlamentarLista Serbe (LS)
  • Komisionet Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale
  • Numri total i votave0
  • Vendi i lindjes Mitrovicë
  • Data e lindjes 06.12.1971
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

37%

72 nga 193 seanca

Rangimi: e 65-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet