Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Memli Krasniqi

Memli Krasniqi

  • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVI, VII, VIII
  • Komisionet Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe Sport
  • Numri total i votave15,912
  • Vendi i lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 25.01.1980
  • Kualifikimi Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Diplomaci

Pjesëmarrja në seanca plenare

47%

15 nga 32 seanca

Rangimi: i 22-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet