Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Hajdar Beqa

Hajdar Beqa

  • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseV, VI, VIII
  • Komisionet Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit • Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike
  • Numri total i votave9,828
  • Vendi i lindjes Gjakovë
  • Data e lindjes 05.01.1978
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

92%

181 nga 196 seanca

Rangimi: i 21-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet