Pyetjet parlamentare të: Mërgim Lushtaku

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
06/04/2023 Arsim
Cilat janë veprimet konkrete të Ministrisë së Arsimit lidhur me parandalimin e dukurive negative në shkollat e arsimit parauniversitar në Kosovë dhe si është gjendja aktuale në shkollat e Kosovës?
Arbërie Nagavci Po
06/10/2023 Infrastrukturë
Edhe rruga magjistrale Mitrovicë - Prishtinë është lënë anash edhe pse është premtuar që në dyvjeçarin e parë të Qeverisë Kurti do të përfundojë?
Liburn Aliu Jo