Pyetjet parlamentare të: Ganimete Musliu

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
17/06/2021 Siguri
Faleminderit, kryetar! Me sa po shoh, ministri nuk është këtu as sot, nuk ka qenë as javën e kaluar kur unë e kam parashtruar pyetjen, por, megjithatë, pyetjen do ta lexoj sot, sepse i kalon afati dhe do ta rishkruaj përsëri dhe do t’ia dërgoj deri
Lexo më shumë
Armend Mehaj Jo
24/06/2021 Siguri
Faleminderit shumë kryetar! E kam pritur goxha gjatë ministrin të vijë dhe më vjen mirë që sot është këtu. Ministër, Çështja ka të bëjë me pamjet e bashkëshortit të Presidentes në uniformë të Forcës së Sigurisë së Kosovës gjatë ushtrimit Defender
Lexo më shumë
Armend Mehaj Po
06/08/2021 Siguri
Meqë është hera e dytë që po e ngre si çështje dhe është një çështje e rëndësishme që ka të bëjë me rendin dhe sigurinë në veri të Mitrovicës, në bazë të informacioneve që i kemi, në veri të Mitrovicës vepron grupi kriminal serb i ashtuquajtur ‘Mje
Lexo më shumë
Xhelal Sveçla Jo