Pyetjet parlamentare të: Blerta Deliu - Kodra

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
19/10/2021 Ekonomi
Faleminderit, zonja nënkryetare! Në fakt, po kam pak frikë ta bëj pyetjen, sepse është çështja e njëjtë, të cilën e diskutoi edhe deputeti Selmanaj, sidoqoftë, pyetja lidhet me çështjen e energjisë. Natyrisht që çështja e energjisë është çështje edhe e s
Lexo më shumë
Albin Kurti Po
19/10/2021 Ekonomi
Në fakt, po flasim për një projekt, për të cilin tashmë është kryer studimi i fizibilitetit dhe këtë e kemi të qartë të gjithë. Nëse nuk ka një bashkëpunim, natyrisht nuk ka një marrëveshje, ose ujdi, ndërmjet Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Kosovë
Lexo më shumë
Albin Kurti Po
13/12/2021 Ekonomi
Faleminderit, z. Konjufca! E para, meqë nuk m’u dha e drejta e fjalës dhe kryeministri u largua, iku si përherë nga kjo sallë, unë do të them që sot u vërtetua kush ka qenë makineria manipuluese, sepse e saktësoi qartë 33 kryeministri me manipulime
Lexo më shumë
Hekuran Murati Po
20/01/2022 Shëndetësi
Në fakt prita që ministri do të qëndrojë këtu, për faktin që krahas problemeve me energjinë, natyrisht që edhe problemet me pandeminë janë shumë të theksuara. Vetëm dje i kemi pasur mbi dy mijë raste pozitive. Sidoqoftë, besoj se në seancat e tjera, mini
Lexo më shumë
Rifat Latifi Po
16/02/2023 Sociale
Zoti kryeministër, e dini që të dhënat zyrtarë të Agjencisë së Statistikave të Kosovës janë të frikshme për sa i përket ikjes së qytetarëve, trendit të rëndë të valës së qytetarëve të cilët nga të gjitha profesionet po e lëshojnë Kosovën, mjekët, arsimta
Lexo më shumë
Albin Kurti Po
07/03/2024 Financa
A mund të na thoni cila është vlera e mjeteve të tërhequra, të shpenzuara nga kreditë dhe grantet e ratifikuara në Kuvendin e Kosovës gjatë vitit 2022?
Hekuran Murati Jo