Pyetjet parlamentare të: Fjolla Ujkani

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
27/05/2021 Infrastrukturë
Faleminderit, kryesues! I nderuar Kabinet qeveritar, Kolegë deputetë, Të dashur qytetarë të Republikës së Kosovës, Realizimi i punëve në ndërtimin e segmentit rrugor Prishtinë - Mitrovicë, përkatësisht segmentit rrugor Lumëmadh - Gojbulë është duke vazhd
Lexo më shumë
Liburn Aliu Po
24/12/2021 Arsim
I nderuar Kabinet qeveritar, Kolegë deputetë, Të dashur qytetarë të Republikës, Jemi të vetëdijshëm për avancimin e përshpejtuar të teknologjisë informative në dy dekadat e fundit, ku po bëhet një transformim i madh në jetën tonë shoqërore. Në mënyrë pro
Lexo më shumë
Arbërie Nagavci Po
24/12/2021 Arsim
Pra, infrastruktura ligjore qenka. Pra, mbetet të jetë edhe vullneti nga nxënësit. Në të njëjtën kohë, a duhet koordinim ndërmjet drejtorive komunale dhe gjimnazeve apo shkollave teknike, apo duhet edhe leje nga Ministria e Arsimit? Sepse kuptohet që duh
Lexo më shumë
Arbërie Nagavci Po
07/04/2022 Infrastrukturë
Në magjistralen M2 Prishtinë - Mitrovicë, saktësisht në segmentin rrugor brenda qytetit të Vushtrrisë ka ankesa të vazhdueshme nga ana e banorëve të asaj zone për kyçje në magjistrale. Kyçje të cilat janë shumë të rrezikshme për këmbësorë dhe automjete,
Lexo më shumë
Liburn Aliu Po
26/05/2022 Infrastrukturë
Faleminderit, kryetar! Jemi të vetëdijshëm që rruga magjistrale M-2, Prishtinë-Mitrovicë, është njëra ndër rrugët më të ngarkuara me më së shumti probleme dhe me kohëzgjatjen më të madhe të kryerjes së punimeve në vend. Njëra ndër këto probleme është edh
Lexo më shumë
Liburn Aliu Po
07/07/2022 Bujqësi dhe Blegtori
Tashmë jemi në stinën e verës dhe shumica e kulturave bujqësore janë në pikun e zhvillimit dhe domosdoshmërish kanë nevojë për ujë. Këto ditë shumë bujq dhe fermerë kanë pasur shumë ankesa lidhur me ujitjen e tokave bujqësore, sepse njësitë e ujësjellësv
Lexo më shumë
Liburn Aliu Po
14/10/2022 Infrastrukturë
Pyetja ime ka të bëjë me rrugën magjistrale M2 Prishtinë - Mitrovicë, e cila ka filluar së ndërtuari që nga viti 2009 dhe e kemi parë që ende nuk është arritur të përfundohet. Do të doja të di më shumë rreth punimeve në atë segment rrugor, sepse është ne
Lexo më shumë
Liburn Aliu Po
20/04/2023 Sociale
Së fundmi ka filluar të zbatohet Ligji nr. 04/L-156 për kontrollin e duhanit, zbatueshmëria e të cilit ka qenë tejet e nevojshme dhe padyshim që duhet të mirëpritet edhe nga qytetarët. Por, zoti ministër, krahas zbatimit të këtij ligji në mënyrë ndëshkim
Lexo më shumë
Faton Peci Po