Pyetjet parlamentare të: Shqipe Mehmeti - Selimi

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
02/08/2021 Infrastrukturë
Më 12 maj të këtij viti nën kryesimin tuaj është mbajtur mbledhja e parë e nivelit të lartë e komitetit ndërministror për koordinimin e procesit për zgjedhjen e projektit dhe monitorimin e procesit të implementimit të projektit për kompleksin memorial &l
Lexo më shumë
Albin Kurti Po
25/11/2021 Punë të Brendshme
Faleminderit, kryetar! I nderuar kryeministër, Kabinet qeveritar, Çështja është se tash e disa muaj qytetarët e Kosovës nuk po arrijnë të pajisjen me letërnjoftime. Për shkak të mungesës së materialit për këtë dokument, qytetarët ankohen se po pre
Lexo më shumë
Xhelal Sveçla Po