Pyetjet parlamentare të: Gani Krasniqi

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
16/07/2021 Planifikim Hapesinor
Në pjesën veriore të Kosovës, tanimë e ditur që nga 2016-ta, lagjja Kodra e Diellit, ku bëhet fjalë për 24 hektarë, shteti serb dhe Kisha Ortodokse Serbe janë duke përfunduar ndërtimin e 300 njësive banesore. Kjo çështje dihet se është ngritur edhe herëv
Lexo më shumë
Liburn Aliu Po
02/08/2021 Punë të Brendshme
Është biseduar këtu për Luginën e Diellit, por është edhe një pjesë, për të mos thënë dy-trefishi i ndërtimeve që janë duke u ndërtuar ndërtesa të larta, banesa që tipi më i vogël i tyre 12 familje strehon e shkon edhe deri në mbi 20. E të tilla jan
Lexo më shumë
Xhelal Sveçla Jo