Pyetjet parlamentare të: Mirlinda Sadiku

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
11/06/2021 Arsim
Përshëndetje për kryesuesin e seancës! Zëvendëskryeministër, Kabinet Qeveritar, Deputetë, Shkolla Halil Alidema në Pozharan të Vitisë ka filluar së ndërtuari qysh në vitin 2016, konform memorandumit Ministria e Arsimit, Ministria e Administratës Publike,
Lexo më shumë
Arbërie Nagavci Po
22/07/2021 Sport
Faleminderit, kryetar! Përshëndetje për kryeministrin, Kabinet qeveritar, Të gjithë ju të pranishëm, Edhe unë i bashkëngjitëm urimit për mërgatën. Respekt të pafund për kontributin e tyre. Megjithatë, do ta bëj pyetjen për shkak se është në interes të sp
Lexo më shumë
Hajrullah Ceku Jo
16/07/2021 Infrastrukturë
Po shihet që ka një problematikë shumë të madhe sa u përket ujërave, edhe në Podujevë dhe gjithandej Kosovës. Po shpresoj e po besoj që do të adresohet çështja me shumë rëndësi, uroj që Deçani të mos na përsëritet më asnjëherë. Pyetja që do ta parashtroj
Lexo më shumë
Liburn Aliu Po