Pyetjet parlamentare të: Arjeta Fejza

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
11/06/2021 Bujqësi dhe Blegtori
Vazhdimisht kemi dëgjuar për ankesa dhe parregullsi nga ana e bujqve lidhur me mënyrën se si janë shpërndarë grandet nga ana e Ministrisë së Bujqësisë. I nderuar ministër, kjo është pyetje e shumë qytetarëve të interesuar, se cili do të jetë modaliteti i
Lexo më shumë
Faton Peci Po
07/04/2022 Kulturë
Faleminderit, kryetar! Kabinet qeveritar, Të nderuar kolegë deputetë, Të dashur qytetarë, Komuna e Mitrovicës ka nisur një betejë me trashëgiminë kulturore. Në planin zhvillimor komunal potencohet qartazi tek infrastruktura publike ndërtimi i muzeut të q
Lexo më shumë
Hajrullah Ceku Po
26/05/2022 Arsim
Faleminderit, kryetar! E nderuar ministre, Në kuadër të buxhetit të shtetit për vitin 2022, është edhe ndërtimi i shkollës në fshatin Ponoshec në Komunën e Gjakovës. Për këtë projekt edhe Komuna e Gjakovës ka ndarë një shumë në vlerë prej 150 mijë euro n
Lexo më shumë
Arbërie Nagavci Po
04/08/2022 Arsim
Cilat janë masat që do të merren nga ana e Ministrisë së Arsimit për të luftuar konfliktin e interesit?
Arbërie Nagavci Jo
14/10/2022 Sport
Javën që shkoi kemi parë lansimin e projektit “Kosova, shtet i xhudos”. Sa fuqizon ky projekt përkrahjen institucionale në këtë sport dhe në cilat aspekte konkretisht?
Hajrullah Ceku Po
27/10/2022 Infrastrukturë
Sigurisht se jeni të informuar me probleme të shumta që kanë banorët e veriut të Kosovës. Një nga këto probleme është edhe transporti për banorët, duke pasur parasysh distancën, sidomos të fshatrave Koshtovë, Bistricë dhe Cerajë. A planifikon të kthehet
Lexo më shumë
Liburn Aliu Po
09/12/2022 Kulturë
A mund të na e shpjegoni infrastrukturën ligjore dhe mundësitë që i ka ministria juaj për ta ruajtur këtë objektin e shtëpisë së Islam Shipolit?
Hajrullah Ceku Po
16/02/2023 Arsim
A mund të na njoftoni se çfarë hapa po merren nga institucionet tona për edukimin dhe ruajtjen e fëmijëve tanë gjatë përdorimit të internetit?
Arbërie Nagavci Po
16/02/2023 Shërbime Publike
Në disa pjesë të fshatrave të komunës së Istogut, siç janë Shushicë e Ulët e Tomoc, ka probleme të theksuara me rrjetin telefonik të operatorit Vala. A ka plan nga operatori Vala për rregullimin e këtij problemi dhe në ç’ periudhë kohore mund të
Lexo më shumë
Artane Rizvanolli Po
06/04/2023 Kulturë
A mund të na njoftoni më shumë për marrëveshjet, si dhe për përfitimet që do të kenë bibliotekat komunale?
Hajrullah Ceku Po
07/03/2024 Infrastrukturë
Pyetja ime për ju sot është se, në çfarë faze aktualisht është projekti i ndërtimit të impiantit për trajtimin e ujërave të zeza në qytetin e Mitrovicës
Liburn Aliu Po
06/10/2023 Shërbime Publike
Pyetja është kjo: a ka ndonjë plan konkret ministria për ndërtimin dhe funksionalizimin e ujësjellësit në zonën e Shalës së Bajgorësdhe nëse po, kur pritet të fillojë implementimi i atij plani?
Artane Rizvanolli Po
06/10/2023 Infrastrukturë
A është kontraktuar kompania mbikëqyrëse pasi që kanë kaluar disa muaj nga shkëputja e kontratës dhe akoma nuk kemi një informim për këtë çështje, dhe sa do të zgjasë procedura e kontraktimit të kompanisë punëkryerëse të projektit të rrugës Prishtinë-Mit
Lexo më shumë
Liburn Aliu Po
06/10/2023 Infrastrukturë
A mund ta dimë se ku janë ngecjet që kanë quar në ndaljen e realizimin e projektit të shtratit të Lumit Sitnica dhe cilat janë hapat që Ministria po planifikon t’i ndërmarrë për rifillimin e punimeve?
Liburn Aliu Po