Pyetjet parlamentare të: Milazim Salijaj

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
20/05/2021 Infrastrukturë
nderuar Kabinet qeveritar, Të nderuar kolegë deputetë, Të nderuar media, Të nderuar dhe të dashur qytetarë të Republikës së Kosovës, Siç dihet, autostradat në Kosovë tanimë kanë përfunduar dhe për to ekziston elaborati i shpronësimit, i cili përfshin kom
Lexo më shumë
Liburn Aliu Jo