Pyetjet parlamentare të: Isak Shabani

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
22/06/2022 Infrastrukturë
E kam një pyetje për ministrin. Magjistralja Podujevë-Prishtinë është bërë një nga rrugët më problematike dhe më të kobshme për drejtuesit e automjeteve dhe të udhëtarëve, si dhe kjo rrugë tanimë njihet edhe me ermin si “rruga e vdekjes”. Jan
Lexo më shumë
Xhelal Sveçla Po
22/06/2022 Infrastrukturë
Zoti ministër, po më intereson te rastet që kanë përfunduar me fatalitet. Po thua diku 57 qytetarë kanë pësuar me vdekje. Po më intereson a janë përfshirë këto të dhëna vetëm në momentin që ka ndodhur rasti, apo a keni edhe të dhëna që pas lëndimeve apo
Lexo më shumë
Xhelal Sveçla Po