Deklarimet jashtë rendit të ditës të: Mimoza Kusari - Lila

Data Sektori Çështja
26/04/2021 Drejta të Njeriut
Faleminderit, nënkryetare! I nderuar Kryeministër, I nderuar Kabinet qeveritar, Të nderuar deputetë, Të nderuar qytetarë të Republikës së Kosovës, Kolegët e mi nga opozita kur dalin në këtë foltore është mirë që përveç faktit se kanë përpara fjalim
Lexo më shumë
06/05/2021 Dialog
Faleminderit, nënkryetare! I nderuar Kabinet qeveritar, Të nderuar deputetë, Të dashur qytetarë të Republikës, Po besoj që në vazhdimësi përpjekjet që të portretizohet diçka, e cila nuk përkon me të vërtetën, kanë mbetur përpjekje të vetme të opozit
Lexo më shumë
27/05/2021 Administratë
Faleminderit, nënkryetare! I nderuar kryeministër, Kabinet qeveritar, Të nderuar kolegë deputetë, Të nderuar qytetarë, Ju drejtohem sot juve, ashtu sikurse edhe paraardhësve tuaj të dy legjislaturave të tjera që të kërkoj bashkëpunimin tuaj dhe gr
Lexo më shumë
03/06/2021 Shërbime Publike
Faleminderit, nënkryetare! I nderuar Kabinet Qeveritar, 6 Të nderuar kolegë deputetë, Media, Qytetarë të Republikës së Kosovës, Një prej problemeve kronike, të rënda dhe me shumë peshë, në jetën e qytetarëve të Kosovës është forma dhe mënyra se s
Lexo më shumë
24/06/2021 Drejta të Njeriut
Faleminderit! I nderuar kryetar i Kuvendit, Të nderuar ministra të Kabinetit qeveritar, Të nderuar kolegë deputetë, Të dashur qytetarë të Republikës së Kosovës, Çdo ditë e re e punës së Qeverisë Kurti dhe këtij Kuvendi jemi bërë dëshmitarë të proces
Lexo më shumë
22/07/2021 Drejtësi
Faleminderit, i nderuar kryetar Konjufca! Të nderuar zëvendëskryeministra, ministra, Të nderuar kolegë deputetë, Të nderuar media, Qytetarë, bashkatdhetarë, Mirë se keni ardhur në Kosovë! Sot është 22 korriku, një ditë e veçantë në kalendarin e sh
Lexo më shumë
02/08/2021 Sport
Faleminderit, i nderuar kryetar i Kuvendit! Të nderuar ministra të Kabinetit qeveritar, Të nderuar kolegë deputetë, Të dashur qytetarë të Republikës së Kosovës, Sot është një ditë me rëndësi për vendin tonë. Sot në orën 19:50 në Kosovë kthehet ekipi
Lexo më shumë
12/08/2021 Shëndetësi
Faleminderit, kryetar! I nderur kryeministër Kurti, Kabinet qeveritar, Të nderuar kolegë deputetë, Të dashur qytetarë të Republikës së Kosovës, Statistikat e ditëve të fundit në përgjithësi dhe ato të ditës së djeshme në veçanti, shënojnë zilen e a
Lexo më shumë
20/09/2021 Shëndetësi
Faleminderit, i nderuar kryetar i Kuvendit! I nderuar Kabinet qeveritar, Zëvendëskryeministre, Ministra, Të nderuar kolegë deputetë, Të dashur qytetarë të Republikës së Kosovës, ju në Kosovë dhe në diasporë, Mirë se u kthyem bashkë në Sesionin vje
Lexo më shumë
19/10/2021 Punë të Brendshme
E nderuar nënkryetare e Kuvendit, Të nderuar ministra të Kabinetit qeveritar, Zëvendëskryeministra, Të nderuar kolegë deputetë, Ju qytetarë të respektuar të Republikës së Kosovës, Më 17 tetor qytetarët e Republikës për të satën herë me radhë dëshmua
Lexo më shumë
18/11/2021 Punë të Brendshme
Faleminderit, i nderuar kryetar! I nderuar kryeministër, Kabinet qeveritar, Të nderuar kolegë deputetë, Të dashur qytetarë të Republikës së Kosovës, Sapo përmbyllëm një proces dymujor të zgjedhjeve lokale që nga fillimi zyrtar dy muaj më parë. Edhe
Lexo më shumë
25/11/2021 Drejtësi
Faleminderit, kryetar! I nderuar kryeministër, Zëvendëskryeministra, Kabinet qeveritar, Të nderuar kolegë deputetë, Të dashur qytetarë të Republikës së Kosovës, Sot nuk isha e paraparë të flas në deklarime jashtë rendit të ditës, reagimi i koleges
Lexo më shumë
20/01/2022 Energji
Faleminderit, kryetar! Të nderuar ministra, Të nderuar kolegë deputetë, Të dashur qytetarë të Republikës së Kosovës, Po i fillojmë punimet e sesionit pranveror, punime të rregullta të Kuvendit të Republikës me një mori sfidash, të cilat e përcollë
Lexo më shumë
24/02/2022 Ekonomi
Faleminderit, i nderuar kryetar! Të nderuara ministre, Të nderuar kolegë deputetë, Qytetarë të Republikës së Kosovës, Sot u zgjuam në një ngjarje të tmerrshme, e cila pritej, por nuk pritej të ndodhte në këtë format, me pushtimin e Ukrainës dhe s
Lexo më shumë
28/04/2022 Siguri
Faleminderit, i nderuar kryetar i Kuvendit! Të nderuara ministre, Të nderuar kolegë deputetë, Qytetarë të dashur të Republikës së Kosovës, Më 26 prill sulmohet patrulla e Policisë së Kosovës në fshatin Zubq të Zubin Potokut, përveç dëmeve materiale, nuk
Lexo më shumë
07/04/2022 Punë të Jashtme
Faleminderit, kryetar Konjufca! E nderuar zëvendëskryeministre, Të nderuar ministra, Të nderuar kolegë deputetë, Të dashur qytetarë të Republikës së Kosovës, Ju në diasporë dhe brenda në Kosovë, Më lejoni fillimisht, pasi që është seanca e parë prej fill
Lexo më shumë