Deklarimet jashtë rendit të ditës të: Arben Gashi

Data Sektori Çështja
26/04/2021 Drejta të Njeriut
Faleminderit, e nderuar kryesuese! Të nderuar kolegë deputetë, Megalomania e numrave do të shihet në të ardhmen, ideja dhe ideologjia e blerjeve nuk mund të relativizohet pse dikush është grua e pse dikush është burrë. Pikërisht duke tentuar të mbroh
Lexo më shumë
06/05/2021 Administratë
Ky modeli i ndërtuar i kërcënimit të deputetëve nuk funksionon, e aq më pak me mua. E nderuar kryesuese, Ta keni parasysh se ky Kuvend është i deputetëve. Këtu flasin deputetët dhe ftohet edhe Qeveria të flasë. Pra, deputetët në rastin minimal duhet
Lexo më shumë
04/10/2021 Dialog
Të nderuar kolegë deputetë, Pas shout të para dy javësh, kur kryeministri i vendit doli në këtë foltore me pompozitet duke deklaruar aksionin në veri, rezultatet sot janë të dhembshme. Më kujtohet kur i thashë kryeministrit se po bën shou dhe kur i th
Lexo më shumë
20/01/2022 Energji
I nderuar kryetar i Kuvendit! Të nderuar kolegë deputetë, Sot, qytetarët e Kosovës po përballen me një krizë të jashtëzakonshme dhe me një kërcënim nga Qeveria për rritjen e çmimit të energjisë elektrike, rreth 300%. Pra, para një viti kryeministri
Lexo më shumë
16/06/2022 Drejtësi
Faleminderit, i nderuar kryetar i Kuvendit! Të nderuar kolegë deputetë, Ne nuk duhet të sillemi dhe të veprojmë sikur gjithçka është normale jashtë kësaj salle dhe brenda kësaj salle. E vërteta është që një pjesë vitale, e jashtëzakonshme, e rëndësishme
Lexo më shumë