Deklarimet jashtë rendit të ditës të: Besian Mustafa

Data Sektori Çështja
06/08/2021 Tregti
Faleminderit, kryetar! I nderuar Kabinet qeveritar, Të nderuar kolegë deputetë, Do të ngre një çështje mjaft të rëndësishme dhe që të gjithë qytetarët e Kosovës i brengos këto ditë, e që është një inflacion marramendës në territorin e Republikës së K
Lexo më shumë
12/08/2021 Tregti
Faleminderit, kryetar! I nderuar Kabinet qeveritar, Kolegë deputetë, Fatkeqësisht, tanimë po shohim që numri i infektimeve ditore ka arritur në gati njëmijë dhe me këtë trend do të tejkalojë këtë numër shumë shpejt. Fatkeqësisht me logjikën tuaj, se
Lexo më shumë
24/02/2022 Ekonomi
Faleminderit, kryetar! Të nderuar kolegë deputetë, I nderuar kabinet, Tanimë jemi të vetëdijshëm që lufta në Ukrainë tanimë vetëm ka filluar dhe si rezultat ose si reagim i tregjeve ndërkombëtare tanimë nafta në berzën e tregjeve ndërkombëtare ka ar
Lexo më shumë
19/05/2022 Energji
Faleminderit, kryesuese! Të nderuar kolegë deputetë, Të nderuar përfaqësues të Qeverisë, 7Dje Gjykata e Apelit konfirmoi vendimin e Gjykatës Themelore në Prishtinë se vendimi i ZRREsë për shtrenjtimin e tarifave të energjisë elektrike ishte i paligjshëm
Lexo më shumë
14/04/2022 Bujqësi dhe Blegtori
Faleminderit, kryetar! Përshëndetje, të nderuar kolegë deputetë, Kabinet qeveritar, Në fakt, në fillim të muajit mars patëm një deklaratë nga Ministria e Bujqësisë se deri në fund të muajit mars do të hapej thirrja për aplikim për pagesa direkte për viti
Lexo më shumë
28/04/2022 Financa
I nderuar Kabinet qeveritar, Të nderuar kolegë deputetë, Respekt për deputetin e Lëvizjes Vetëvendosje, zotin Adnan, që më dëgjon me vëmendje. Në të kaluarën kur dikush bënte edhe ndonjë gabim, qoftë edhe gramatikor, ‘Armata e Kuqe’, e udhëhequr nga
Lexo më shumë