Deklarimet jashtë rendit të ditës të: Vlora Dumoshi

Data Sektori Çështja
30/06/2022 Ekonomi
Faleminderit, kryetar! I nderuar kryeministër, Ministra, Të nderuar deputetë, Për 10 vjet opozitarizëm, Lëvizja Vetëvendosje kundërshtoi secilin projekt që forconte shtetësinë e Kosovës dhe zhvillimin e saj. Kontestoi secilën të arritur, e verbuar nga l
Lexo më shumë