Deklarimet jashtë rendit të ditës të: Time Kadrijaj

Data Sektori Çështja
20/05/2021 Shëndetësi
Faleminderit! Të nderuar deputetë, Të nderuar qytetarë të Kosovës, Në programin e Vetëvendosje e kemi parë që edhe kryeministri, po edhe ministri i Shëndetësisë kanë thënë që punëtorët shëndetësorë duhet të zgjedhin të punojnë mes sistemit publik apo
Lexo më shumë
27/05/2021 Ekonomi
Faleminderit, kryetar i Kuvendit! Të nderuar deputetë, Kryeministri Kurti para zgjedhjeve deklaronte në lidhje me reciprocitetin, është çështje ditësh apo javësh, e kurrsesi muajsh. Ndër gjërat që do ta bëjnë në Qeverinë Kurti 2. Ministrja Rozeta Haj
Lexo më shumë
03/06/2021 Financa
Faleminderit, nënkryetare e Kuvendit! Çështja që do ta ngre e kemi ngritur edhe në mandatet e kaluara, pikërisht edhe nga deputetja Teuta Haxhiu, është Ligji për skemat sociale të financuara nga shteti. Të gjithë të pensionuarve kontributdhënës dhe a
Lexo më shumë
07/07/2021 Shëndetësi
Faleminderit, kryetar i Kuvendit! Mirë që qenka ministri i Shëndetësisë, sepse këtë çështje po e ngremë në vazhdimësi dhe që është bërë publike, është mungesa e insulinave. Pacientët kanë muaj që po mundohen të bëjnë zgjidhje edhe privatisht, duke bë
Lexo më shumë
02/08/2021 Financa
Faleminderit, kryetar i Kuvendit! Edhe unë nuk mund të mos e theksoj, sepse Toni Kuka me ekipin e tyre na ka bërë krenarë. Mirëpo këto ditë, para dy-tri ditësh është bërë rishikimi i buxhetit dhe ne kemi parë se nuk është përkrahur mjaftueshëm as spor
Lexo më shumë
06/08/2021 Shëndetësi
Faleminderit, kryetar i Kuvendit! Të nderuar deputetë, Të nderuar qytetarë të Kosovës, Këto ditë Kosova po përballet me shumë zjarre, të cilat e kanë kapluar Kosovën anekënd dhe kanë shkaktuar dëme të mëdha materiale në shumë komuna. Qeveria duhet t
Lexo më shumë
12/08/2021 Punë të Jashtme
Faleminderit, kryetar i Kuvendit! Nuk mund edhe unë pa e theksuar dhe me apel për qytetarët që të vaksinohen, sepse me këtë trend të rritjes të të infektuarve do ta kemi një kolaps në shëndetësi, sepse nuk do të kemi kapacitete spitalore për t’i trajt
Lexo më shumë
24/02/2022 Siguri
Faleminderit, kryetar i Kuvendit! Ne si Kosovë dhe shoqëri e kemi si obligim të përkujdesemi për kategori, të cilat kanë kontribuar shumë dhe të cilat sot kanë nevojë për trajtim institucional dhe qeveritar. 11 Ka qenë praktikë e secilës qeveri që t
Lexo më shumë
14/07/2022 Punë të Jashtme
Faleminderit, kryetar i Kuvendit! Ju përgëzoj që më në fund keni mundur të grumbulloheni, edhe pse jeni mburrur që keni shumicën e votave dhe i kaluat disa projektligje dhe ty, kryetar i Kuvendit, të kisha rekomanduar që më partitë opozitare të mos
Lexo më shumë
30/06/2022 Shëndetësi
Faleminderit, kryetar i Kuvendit! Janë disa çështje të cilat dua t’i ngre. Dje në Kosovë kanë qenë 177 raste aktive me Covid 19, ndërsa në total i kemi aktive 500 raste në Kosovë. Ndërsa, çfarë kemi bërë? Përderisa numri i rasteve aktive me COVID po rrit
Lexo më shumë
16/06/2022 Drejtësi
Të nderuar qytetarë të Kosovës, Të nderuar veteranë, invalidë, familje të dëshmorëve, I nderuar Baca Gani, respekt për fjalimin që e mbajte sot, po unë të kisha propozuar që fjalimin e tillë të dalësh sot para veteranëve ta mbash, t’i përkrahësh dhe t’i
Lexo më shumë
28/04/2022 Punë të Jashtme
Faleminderit, kryetar i Kuvendit! Po flas këtu edhe në cilësinë e anëtares së Komisionit për Punë të Jashtme dhe Diasporë, sepse këta ambasadorë politikë kalojnë të trajtohen përmes Komisionit Parlamentar. Deri më sot ne nuk e kemi ditur se a janë verifi
Lexo më shumë