Deklarimet jashtë rendit të ditës të: Albena Reshitaj

Data Sektori Çështja
02/04/2021 Shërbime Publike
Faleminderit! Të nderuar qytetarë të Republikës së Kosovës, I nderuar Kabinet qeveritar, Të nderuar kolegë deputetë, Meqenëse është fjalimi im i parë në këtë legjislaturë, dua fillimisht të falënderoj të gjithë ata qytetarë që vlerësuan dhe më dhanë
Lexo më shumë