Deklarimet jashtë rendit të ditës të: Ferat Shala

Data Sektori Çështja
27/05/2021 Ekonomi
Faleminderit, kryetar! Sinqerisht sot jam i befasuar me urgjencën, parregullsinë dhe shkeljen. E keni proceduar raportin e Agjencisë Kosovare të Privatizimit pa kaluar në Komisionin për Buxhet, është shkelja e parë procedurale që raporti vjetor i Agje
Lexo më shumë
04/10/2021 Siguri
Faleminderit, kryetar! Të nderuar kolegë deputetë, Kabinet qeveritar, Fjalimin tim do ta orientoj te një vendim i pazakontë, i veçantë, me pasoja të mëdha jo vetëm politike, por edhe ekonomike. Është çështja e projektit dhe e vendimit të Qeverisë për
Lexo më shumë