Deklarimet jashtë rendit të ditës të: Memli Krasniqi

Data Sektori Çështja
20/09/2021 Shëndetësi
Të nderuar qytetarë, Kryetar i Kuvendit, Kolegë deputetë, Kabinet i Qeverisë, Zonja dhe zotërinj, Meqenëse është seanca e parë e sesionit vjeshtor të Kuvendit, që në fillim dëshiroj t’ ju uroj të gjithëve punë të mbarë në agjendën që e kemi para ve
Lexo më shumë