Deklarimet jashtë rendit të ditës të: Hajdar Beqa

Data Sektori Çështja
24/06/2021 Bujqësi dhe Blegtori
Faleminderit, kryetar i Kuvendit! Të nderuar deputetë, I nderuar Kabinet qeveritar, 21 E dëgjova me vëmendje përgjigjen e ministrit. Konsideroj që këto dy çështje, ministri duhet t’i ndajë. Sa i përket çështjes së ndjekjes penale, mendoj që me at
Lexo më shumë