Deklarimet jashtë rendit të ditës të: Blerta Deliu - Kodra

Data Sektori Çështja
26/04/2021 Media
Të nderuar kolegë deputetë, Të nderuar qytetarë të Republikës së Kosovës, Përfaqësues të mediave, Kosova këtë vit ka rënë për tetë pozita më poshtë se vitin e kaluar sipas raportit të Reporterëve pa kufij sa i takon lirisë së mediave në botë. Gjithnj
Lexo më shumë
20/05/2021 Drejtësi
: Faleminderit, i nderuar kryetar! Të nderuar kolegë deputetë, Me shqetësim të madh kam ndjekur rastet e fundit të dhunës seksuale të raportuar në pjesë të ndryshme të vendit dhe dua të sjell në vëmendjen tuaj dhe të institucioneve të Republikës së K
Lexo më shumë
03/06/2021 Dialog
Faleminderit kryesuese! Të nderuar kolegë deputetë, Qytetarë të Kosovës, Po kuptohet tashmë çdo ditë e më shumë se Qeveria Kurti asnjëherë s’e ka pasur për qëllim qeverisjen, por nuk e kanë as më të voglën ide për nevojat më elementare që sot i kanë
Lexo më shumë
17/06/2021 Drejtësi
Faleminderit, i nderuar kryetar i Kuvendit! I nderuar Kabinet qeveritar, Kolegë deputetë, Përfaqësues të mediave, Qytetarë të Republikës së Kosovës, Me shqetësim kemi ndjekur zhvillimet e fundit në vend, veçanërisht vendimin e Presidentes Osmani p
Lexo më shumë
07/07/2021 Administratë
Faleminderit, i nderuar kryetar i Kuvendit! I nderuar Kabinet qeveritar, Kryeministër, Deputetë, Të nderuar përfaqësues të mediave, 11 Nga kjo foltore e Kuvendit dua që edhe një herë t’i bëj thirrje Presidentes së Kosovës, zonjës Vjosa Osmani, që
Lexo më shumë
22/07/2021 Kulturë
Faleminderit, kryetar i Kuvendit! I nderuar Kabinet qeveritar, Kryeministër, Të nderuar përfaqësues të mërgatës sonë, Deputetë të Parlamentit të Kosovës, Zoti kryeministër, gjatë kohës që ju keni parakaluar në tepihun e kuq, në tapetin e kuq në Fes
Lexo më shumë
19/10/2021 Shëndetësi
Faleminderit, zonja nënkryetare! Të nderuar kolegë deputetë, Kabinet qeveritar, Fjalimi im sot do të lidhet me muajin e ndërgjegjësimit në luftën ndaj kancerit të gjirit, meqë muaji tetor është muaji i ndërgjegjësimit dhe, natyrisht edhe për shkak të
Lexo më shumë
25/11/2021 Punë të Brendshme
Faleminderit, i nderuar kryetar i Kuvendit! I nderuar kabinet qeveritar, Deputetë, 8 I dashur e shumë i respektuar baca Gani, Po e ndjej si obligim, meqenëse herën e fundit në këtë Parlament më është mohuar e drejta e fjalës për të sqaruar një keqk
Lexo më shumë
07/07/2022 Infrastrukturë
Faleminderit, zonja Bogujevci! Të nderuar qytetarë të Kosovës, Ministra, Deputetë, Natyrisht në emër të Partisë Demokratike të Kosovës do të ngre shqetësim sot të parregullsive, të cilat auditori tashmë i ka konfirmuar në Ministrinë e Infrastruktu
Lexo më shumë
26/05/2022 Energji
Faleminderit, kryetar! Deklarohem në emër të Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike të Kosovës. Të nderuar kolegë deputetë, Të nderuara media, Të dashur qytetarë të Republikës së Kosovës, Derisa sot po flasim para juve, njehsorët elektrikë si matës të
Lexo më shumë
28/04/2022 Punë të Jashtme
I nderuar kryetar, Të nderuar përfaqësues të mediave, Në kohën kur Kosova e ka një mundësi reale për anëtarësim në Këshillin e Evropës, ka pasur raportime nga mediat sllovene për një skandal të madh financiar, ku përflitet edhe ambasadori i Kosovës n
Lexo më shumë