Deklarimet jashtë rendit të ditës të: Arbëreshë Kryeziu - Hyseni

Data Sektori Çështja
18/11/2021 Arsim
Faleminderit, kryetar! I nderuar kryeministër, I nderuar Kabinet qeveritar, Kolegë deputetë, Të dashur qytetarë, Ditë më parë Qeveria Kurti i dha një tjetër mundësi arsimit, duke ndihmuar me subvencionim maturantët për ndjekjen e kurseve në fushën
Lexo më shumë
14/07/2022 Punë të Jashtme
Faleminderit, kryetar! Përshëndetje për kryeministrin, Kabinetin qeveritar, Ju kolegë deputetë Dhe ju qytetarë, Sa i përket kësaj që u tha nga deputetja Time Kadrijaj lidhur me punën e Komisionit për Integrim Evropian, më lejoni vetëm t’ju njoftoj
Lexo më shumë
19/05/2022 Punë të Jashtme
E nderuar nënkryetare e Kuvendit, I nderuar ministër, Të nderuar deputetë, Të dashur qytetarë, Të shtunën e javës që lamë pas përfundoi takimi disaditor i G7-ës, ku ministrat e Punëve të Jashtme të Kanadasë, Francës, Gjermanisë, Italisë, Japonisë, Britan
Lexo më shumë