Deklarimet jashtë rendit të ditës të: Shqipe Mehmeti - Selimi

Data Sektori Çështja
11/06/2021 Drejtësi
Të nderuar kolegë deputetë dhe kolege deputete, I nderuar kryetar i Kuvendit, Qytetarë të dashur, Jemi në muajin qershor, kur shënojmë ditët e çlirimit të qyteteve të Kosovës, ashtu sikur edhe çlirimin e gjithë Kosovës dhe largimin e forcave pushtues
Lexo më shumë