Deklarimet jashtë rendit të ditës të: Gani Krasniqi

Data Sektori Çështja
25/11/2021 Punë të Brendshme
I nderuar kryetar, Të nderuar deputetë, Kabinet qeveritar, Të dashur qytetarë, Me këtë parashtresë do të mundohet të shtroj 2-3 çështje, për të cilat mendoj se e vlen të shtrohen dhe të thuhen nga ne si deputetë. 6 Së pari, duhet tërheq vëmendjen
Lexo më shumë
24/02/2022 Sociale
I nderuar kryetar, Kabinet qeveritar, Të nderuar deputetë, Të nderuar qytetarë, Edhe unë desha t’i them pak fjalë në lidhje me punëtorët e Ballkanit. Është e vërtetë që të gjitha ato të cilët i tha deputeti Selmanaj qëndrojnë për ta, por ka edhe 2-3
Lexo më shumë