Deklarimet jashtë rendit të ditës të: Adriana Matoshi

Data Sektori Çështja
17/06/2021 Kulturë
Faleminderit, i nderuar kryetar! Të nderuar ministra, Të nderuar deputetë, Shumë të dashur qytetarë, Viteve të fundit vajzat dhe djemtë e kinematografisë, aktorë dhe regjisorë nga Kosova, kanë shënuar rritje të suksesit në arenën ndërkombëtare të fi
Lexo më shumë