Deklarimet jashtë rendit të ditës të: Gramos Agusholli

Data Sektori Çështja
19/10/2021 Siguri
Faleminderit! I nderuar Kabinet qeveritar, Të nderuar deputetë, Të dashur qytetarë, Fenomeni i fajdeve po vazhdon të jetë i pranishëm në shoqërinë tonë. Duket se muajve të fundit është bërë gjithnjë më i pranishëm, janë të rënda, të trishta dhe bren
Lexo më shumë