Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 58
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 45
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 2
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Projektligji për kadastër të pronës së paluajtshme

   I miratuar
  • 3. Projektligji për parqet industriale dhe teknologjike.

   I miratuar
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 27.09.2023 dhe 04.10.2023

   I miratuar
  • 3. Shqyrtimi i projektligjit nr.08/L-209 për investime të qëndrueshme, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së

   I miratuar
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Shqyrtimi i Planit të Punës së Komisionit për sesionin vjeshtor 2023

   I miratuar
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhjet e datës 10.07.2023, 20.07.2023 dhe 27.07.2023

   I miratuar
  • 3. Shqyrtimi i Raportit të punës së Komisionit për sesionin pranveror 2023

   I miratuar
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Shqyrtimi i projektligjit nr.08/L-224 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 06/L-005 për tatimin në pronën e paluajtshme, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së

   I miratuar
  • 3. Shqyrtimi i projektligjit nr.08/L-248 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.04/L131 për Skemat pensionale të financuara nga shteti, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së

   I miratuar
  • 4. Shqyrtimi i raportit plotësues për Projektligjin nr.08-L-211 për verëra

   I miratuar
  • 5. Të ndryshme

Filtro
 • Meetings:2
 • Të pranishëm: Agon Batusha , Arbëreshë Kryeziu - Hyseni , Arjeta Fejza , Blerta Deliu - Kodra , Driton Hyseni , Fridon Lala , Rrezarta Krasniqi , Shqipe Metaj - Isufi , Time Kadrijaj

  Munguan: Ardian Kastrati , Cvetko Veljković

  Të ftuar: Donika Gërvalla - Ministre e Punëve të Jashtme dhe Diasporës

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Raportim i znj. Donika Gërvalla - Zëvendëskryeministre, Ministre e Punëve të Jashtme dhe Diasporës

 • Të pranishëm: Agon Batusha , Arbëreshë Kryeziu - Hyseni , Ardian Kastrati , Arjeta Fejza , Blerta Deliu - Kodra , Cvetko Veljković , Driton Hyseni , Fridon Lala , Rrezarta Krasniqi , Shqipe Metaj - Isufi , Time Kadrijaj

  Të ftuar: z. Besnik Bislimi - Zëvendëskryeministër

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 26.05.2021

  • 3. Raportim i z.Besnik Bislimi - Zëvendëskryeministër i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog

   Raportim