Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 87
 • Dëgjime publike: 5
 • Projektligje të shqyrtuara: 3
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Takim me shoqten e logopedëve ( ora 10:00)

  • 3. Takim me Shoqaten e ergoterapistëve (ora 10:30)

  • 4. Takim me grupin e specialstëve të supervizionit për Psikologji Klinike dhe Psikoterapi

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të datës:02.02.2024, 13.02.2024, 22.02.2024 dhe 26.02.2024

   I miratuar
  • 3. Diskutim për organizimin e tryezës për shëndetin oral

  • 4. Diskutim për mbikëqyrjen e ligjeve të përcaktuara

  • Rendi i ditës
  • 1. Takim informues me përfaqësuesit e institucioneve të shëndetit publik, qendror dhe lokal dhe Avokatin e Popullit lidhur me humbjen e jetës së vajzës katër vjeçare nga Gjakova

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Përcaktimi i Ligjeve për të monitoruar zbatimin e tyre

   I miratuar
  • 2. Përcaktimi i Ligjeve për të monitoruar zbatimin e tyre

   I miratuar
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës: 30.01. 2024

   I miratuar
  • 3. Takim me ministrin e Ministris së Financave, Punës dhe Transfereve z. Hekuran Murati