Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Time Kadrijaj

Time Kadrijaj

  • PartiaAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
  • Grupi ParlamentarAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V, VI, VII, VIII
  • Komisionet Komisioni për Integrim Evropian • Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë
  • Numri total i votave6,790
  • Vendi i lindjes Deçan
  • Data e lindjes 14.02.1965
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

88%

169 nga 193 seanca

Rangimi: e 33-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet