Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Albena Reshitaj

Albena Reshitaj

  • PartiaAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
  • Grupi ParlamentarAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII, VIII
  • Komisionet Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe Sport • Komisioni për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim dhe Zhvillim
  • Numri total i votave5,916
  • Vendi i lindjes Suharekë
  • Data e lindjes 09.04.1979
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

74%

142 nga 193 seanca

Rangimi: e 54-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet