Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Rados Mihajlović

Rados Mihajlović

  • PartiaLista Serbe (LS)
  • Grupi ParlamentarLista Serbe (LS)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII, VIII
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Viktimat e Dhunës Seksuale të Luftës, për Persona të Pagjetur dhe Peticione • Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim
  • Numri total i votave0
  • Vendi i lindjes Zubin Potok
  • Data e lindjes 17.07.1985
  • Kualifikimi Gjeografi

Pjesëmarrja në seanca plenare

53%

73 nga 137 seanca

Rangimi: i 52-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet