Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Elmi Reçica

Elmi Reçica

  • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V, VI, VII, VIII
  • Komisionet Komisioni për Çështjet e Sigurisë dhe Mbrojtjes • Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim • Komisioni për Integrim Evropian
  • Numri total i votave14,484
  • Vendi i lindjes Ferizaj
  • Data e lindjes 06.10.1961
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

84%

163 nga 193 seanca

Rangimi: i 40-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet