Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Fadil Nura

Fadil Nura

  • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVIII
  • Komisionet Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis, Planifikim Hapësinor dhe Infrastrukturë • Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike
  • Numri total i votave9,270
  • Vendi i lindjes Skenderaj
  • Data e lindjes 04.03.1979
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

81%

26 nga 32 seanca

Rangimi: i 12-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet