Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Blerta Deliu - Kodra

Blerta Deliu - Kodra

  • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V, VI, VII, VIII
  • Komisionet Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit • Komisioni për Integrim Evropian • Komisioni Ad-hoc për Zhvillimin e Procesit të Vlerësimit Kalimtar
  • Numri total i votave9,298
  • Vendi i lindjes Skenderaj
  • Data e lindjes 08.12.1980
  • Kualifikimi Shkenca Politike

Pjesëmarrja në seanca plenare

79%

152 nga 193 seanca

Rangimi: e 50-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet