Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Agon Batusha

Agon Batusha

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII, VIII
  • Komisionet Komisioni për Integrim Evropian
  • Numri total i votave13,041
  • Vendi i lindjes Gjakovë
  • Data e lindjes 11.02.1993
  • Kualifikimi Shkenca Politike

Pjesëmarrja në seanca plenare

96%

185 nga 193 seanca

Rangimi: i 9-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet