Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Arbëreshë Kryeziu - Hyseni

Arbëreshë Kryeziu - Hyseni

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII, VIII
  • Komisionet Komisioni për Integrim Evropian • Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë
  • Numri total i votave14,322
  • Vendi i lindjes Gjilan
  • Data e lindjes 24.05.1989
  • Kualifikimi Gazetari

Pjesëmarrja në seanca plenare

82%

159 nga 193 seanca

Rangimi: e 44-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet