Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Fjolla Ujkani

Fjolla Ujkani

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII, VIII
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Viktimat e Dhunës Seksuale të Luftës, për Persona të Pagjetur dhe Peticione • Komisioni për Integrim Evropian
  • Numri total i votave11,368
  • Vendi i lindjes Vushtrri
  • Data e lindjes 13.05.1997
  • Kualifikimi Shkenca Politike

Pjesëmarrja në seanca plenare

92%

178 nga 193 seanca

Rangimi: e 21-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet