Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Vendenis Lahu

Vendenis Lahu

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVIII
  • Komisionet Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë
  • Numri total i votave9,830
  • Vendi i lindjes Podujevë
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

100%

32 nga 32 seanca

Rangimi: i 1-ri

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet