Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Driton Hyseni

Driton Hyseni

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVIII
  • Komisionet Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti • Komisioni për Integrim Evropian • Komisioni Hetimor Parlamentar për Rezervat Shtetrore
  • Numri total i votave9,167
  • Vendi i lindjes Podujevë
  • Data e lindjes 29.09.1977
  • Kualifikimi Inxhinieri

Pjesëmarrja në seanca plenare

94%

182 nga 193 seanca

Rangimi: i 14-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet