Deklarimet jashtë rendit të ditës të: Fridon Lala

Data Sektori Çështja
24/06/2021 Kulturë
I nderuar kryetar! Kabinet qeveritar, Kolegë deputetë, Të dashur qytetarë të Republikës së Kosovës, Sot komuniteti egjiptian në Kosovë dhe rajon feston 24 Qershorin - ditën memoriale të tyre. Kjo datë ngërthen në vete përpjekje shumëvjeçare të vepr
Lexo më shumë
07/07/2021 Infrastrukturë
I nderuar kryetar! I nderuar Kabinet qeveritar, Të nderuar kolegë deputetë dhe, Të dashur qytetarë të Republikës së Kosovës, Në vitin 2019, me kërkesë të disa deputetëve Qeveria e atëhershme kishte marrë një vendim për ndërtimin e 273 shtëpive për
Lexo më shumë
22/07/2021 Infrastrukturë
: I nderuar kryetar Konjufca! I nderuar Kabinet qeveritar, Kryeministër Kurti, Të nderuar deputetë, 13 Të dashur qytetarë të Republikës së Kosovës, Dëshiroj të rikthej në diskursin parlamentar dhe po ashtu, të ngre në vëmendjen e ministrit Liburn
Lexo më shumë
19/05/2022 Drejta të Njeriut
Faleminderit, e nderuar kryesuese! I nderuar Kabinet qeveritar, Të nderuar kolegë deputetë, Shumë të dashur qytetarë të Republikës së Kosovës, Në diskutimin tim të parë parlamentar si deputet i Republikës së Kosovës, në prezantimin e programit qeverisës,
Lexo më shumë